Varför sökmotormarknadsföring?

Vi har valt att inrikta oss på just sökmotormarknadsföring för att det i våra ögon är det mest effektiva sättet att marknadsföra sig. Det är både kostnadseffektivt och väldigt lönsamt när det är gjort rätt. Vi tycker även att det är väldigt smart att möta dem som faktiskt aktivt söker efter det du erbjuder. Lönsamhet är en viktig faktor i allt vi gör och i takt med att Facebook blommat ut som annonskanal erbjuder vi våra kunder även hjälp med sin Facebook-annonsering. 

sökmotormarknadsföring

Vad är content marketing?

Content marketing är strategisk marknadsföring där du regelbundet distribuerar relevant innehåll och på sätt når nya kunder och ökade intäkter. Content marketing är mer än att publicera artiklar på din företagsblogg eller lägga upp inlägg på din Facebooksida. Det behövs en tydlig strategi och mål med innehållet du skapar för att lyckas med content marketing. Precis som det gör med alla form av digital marknadsföring. På svenska kallas content marketing ibland för innehållsmarknadsföring, men det engelska namnet är betydligt mer använt även i Sverige.

Content marketing och SEO

Content marketing och SEO går hand i hand vilket inte är konstigt då Google är en sökmotor för innehåll som dessutom premierar bra och genomtänkta texter. För att lyckas på med SEO behövs innehåll som är strategiskt skapat utifrån de sökbeteende som finns på Google. Detta är ofta samma typ av innehåll som krävs för att lyckas med lönsam content marketing. 

Därför är det klokt att content marketing och SEO jobbar ihop. På detta sätt skapas värdefulla synergier och långsiktiga värden. På vår byrå låter vi alltid content marketing och SEO samspela för bästa resultat för dig som kund.

hemsida hemsida hemsida hemsida

Hemsida till företag

Varför ska man ha en egen hemsida när det finns Facebook, Eniro och hitta.se?
4 av 10 företag i Sverige saknar idag en egen hemsida. Det de missar är att de bygger inte sitt varumärke, utan varje gång en kund går i på deras Facebooksida så stärks Facebooks varumärke plus att vore det inte toppen att kunna informera om det senaste på ditt företag eller din webbutik.
Vi gör hemsidor i alla prisklasser, hör av dig så tar vi fram det bästa förslaget till dig och ditt företag.

Hög användarvänlighet

Att ha en hemsida är bra i sig. Att ha en välanvänd hemsida är givetvis bättre. Med målet att er hemsida faktiskt ska leda till något mer än bara inkommande trafik, skapar vi den med stort fokus på användaren. Det handlar om en estetiskt tilltalande design, tydlig presentation av sidans innehåll och en väl genomtänkt navigering. Det ska vara enkelt för besökarna att hitta och ta del av det de söker.

SEO

SEO, Search Engine Optimization eller sökmotoroptimering på svenska.
Det krävs en hel del arbete för att bli hittad i bruset där ute och det finns en rad självutnämnda experter som arbetar hårt för att knäcka sökmotorernas algoritmer. Faktum är att det förekommer en hel del gissningslekar när det kommer till att hamna högt uppe bland sökresultaten, men vissa kriterier är trots allt kända sanningar och vi håller oss alltid uppdaterade om det senaste.

Responsive web design

För oss och många andra är det en självklarhet att hemsidan man besöker fungerar lika bra oavsett vilken enhet man använder – dator eller mobil. Trots det är det förvånansvärt många hemsidor som ännu inte är anpassade till det faktum att mobilen gått om datorn som mest använda enhet vid surfning. Vi skapar responsiva hemsidor som anpassar sig till användaren, inte tvärtom.

SEO

Marknadsföring i sociala medier

Varje verksamhet är unik, och det som gör ditt företag speciellt ska speglas i marknadsföringen i sociala medier. Därför erbjuder vi inte ett standard-upplägg, utan har istället ett flertal tjänster. I många fall börjar vi med att lägga upp en strategi. Dels för att vi ska lära känna varandra bättre och dels för att ge dig ett styrdokument för att arbeta systematiskt mot dina mål. Strategier arbetar vi ofta fram under workshopar.

Vissa vill ha hjälp med den praktiska delen, andra föredrar att sköta det själva. Vi kan sätta upp dina konton för att annonsera i sociala medier och skapa innehåll utifrån parametrar som vi kommer överens om tillsammans. Så oavsett om du vill ha stöd under en uppstart eller löpande tar vi på Vortex gärna tag i din marknadsföring i sociala medier.

Vi söker personal

Dessa positioner är lediga
jobba som säljare

Säljare

Vi söker en kunnig säljare med lång erfarenhet inom sälj.


jobba som mötesbokare

Mötesbokare & admin

Ansvara för våra säljsystem och kunder webbdesigner

Webbdesigner

Vi söker någon som kan manövrera Wordpress, Bygga användarvänliga hemsidor. Om du kan koda är detta ett stort plus!

För mer info angående jobb vänligen fyll i formuläret


Namn E-post Meddelande Skicka in